Провинение - порицание,
поощрение за старание,
два свята различни,
на сълзи и радост.
Престъпление - наказание,
поощрение за деяние,
два свята прилични,
на мъдрост и младост.
Къде да намираш,
сам си избираш,
или нагажда,
където се раждаш.
© Рот Кив Всички права запазени