Dec 16, 2018, 12:02 AM

Два свята 

  Poetry » Civilian
333 0 0

 

Провинение - порицание,

поощрение за старание,

два свята различни,

на сълзи и радост.

 

Престъпление - наказание,

поощрение за деяние,

два свята прилични,

на мъдрост и младост.

 

Къде да намираш,

сам си избираш,

или нагажда,

където се раждаш.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??