6 jun 2024, 21:57

Двама 

  Poesía » De amor
211 1 0

Разхождат се двама, 

щастливо влюбени.

Пръстите преплетени.

Косите разплетени. 

Животите свързани. 

Душите обвързани. 

 

Разхождат се двама,

нелепо усмихнати.

Очите сияят . 

Сърцата туптят.

Кракатата без посока вървят . 

Разхождат се двама.... 

© Женя Германова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??