6 июн. 2024 г., 21:57

Двама 

  Поэзия » Любовная
212 1 0

Разхождат се двама, 

щастливо влюбени.

Пръстите преплетени.

Косите разплетени. 

Животите свързани. 

Душите обвързани. 

 

Разхождат се двама,

нелепо усмихнати.

Очите сияят . 

Сърцата туптят.

Кракатата без посока вървят . 

Разхождат се двама.... 

© Женя Германова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??