Jun 6, 2024, 9:57 PM

Двама 

  Poetry » Love
83 0 0

Разхождат се двама, 

щастливо влюбени.

Пръстите преплетени.

Косите разплетени. 

Животите свързани. 

Душите обвързани. 

 

Разхождат се двама,

нелепо усмихнати.

Очите сияят . 

Сърцата туптят.

Кракатата без посока вървят . 

Разхождат се двама.... 

© Женя Германова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??