6.06.2024 г., 21:57 ч.

Двама 

  Поезия » Любовна
88 0 0

Разхождат се двама, 

щастливо влюбени.

Пръстите преплетени.

Косите разплетени. 

Животите свързани. 

Душите обвързани. 

 

Разхождат се двама,

нелепо усмихнати.

Очите сияят . 

Сърцата туптят.

Кракатата без посока вървят . 

Разхождат се двама.... 

© Женя Германова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??