15 feb 2022, 8:11

Двама влюбени 

  Poesía » De amor, Del paisaje, Filosófica
408 0 2

Когато птиците политат 

в небето, обагрено в цветове,

двама влюбени гледат се 

и сърцата им пеят в ритъма 

на бриза, който идва от на 

чувствата им бездънното море.

 

Когато слънцето подава се

над хоризонта безкраен,

двама влюбени за ръце

държат се и в кръвта им

усеща се буйния поток на

любовта, чудотворен, потаен.

 

Когато в нощта звездите 

една по една се появяват,

двама влюбени с целувка

се пренасят в друга 

Вселена и душите им

светлина и магия създават.

 

Когато в късния следобед,

слънчеви лъчи, ветрец 

носят аромата на обичта,

двама влюбени в прегръдка,

щастливи, със своите крила,

създават свой смисъл на света.

© Майчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??