Когато птиците политат
в небето, обагрено в цветове,
двама влюбени гледат се
и сърцата им пеят в ритъма
на бриза, който идва от на
чувствата им бездънното море.
Когато слънцето подава се
над хоризонта безкраен,
двама влюбени за ръце
държат се и в кръвта им
усеща се буйния поток на
любовта, чудотворен, потаен.
Когато в нощта звездите
една по една се появяват,
двама влюбени с целувка
се пренасят в друга
Вселена и душите им
светлина и магия създават.
Когато в късния следобед,
слънчеви лъчи, ветрец
носят аромата на обичта,
двама влюбени в прегръдка,
щастливи, със своите крила,
създават свой смисъл на света.
© Майчето All rights reserved.
Човек има нужда да се отнесе в мечти сред страданието...