18 jun 2006, 1:23

ДВЕ ДУМИ 

  Poesía
987 0 11

ДВЕ ДУМИ


Някога ще бъде безполезно,
а може да се трогна от това,
две думички изречени небрежно
защо ми ги не кажеш, хей сега!?

Дочувам ги, но някак приглушено
в умората на късния ти час,
магьосника напуснал ни вълшебно
и двечките открадна ги без глас.

От нежните ритници на съдбата
се скриха зад словесни мразове.
Обичай ме, обичам те в позлата
ще жънем  животворни класове!

 

 

© Милена Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??