14 nov 2008, 8:45

Две луни 

  Poesía » De amor
878 0 3

Ето, вечер. Нощ настана.
И месечина бяла
отново над нас изгрява.

А прохладата студена
прегръща пак нощта,
погълната от страсти,
нежни, греховни.

А луната жадно
през прозореца наднича.
Страстите на двама.
Огрявайки лицето ти
нежно, бяло.
А оглеждайки се в
гърдите твои,
съзирайки ги като
две луни не изгрели.

Ето, вечер. Нощ настана.
И месечина бяла
отново над нас изгрява.

© Христо Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??