29 ene 2014, 10:15

Дъждовен рай 

  Poesía » Filosófica
516 0 1

                   Дъждовен рай

 

Не коленича и не падам духом.

След краха идва новото начало.

Не си горя крилете напусто.

Благославям слънце за мен огряло.

И литвам след всяко светло чувство,

следи горещи оставило за да не мръзна,

живота ми превърнало в изкуство,

в жарава огнена и в тлеещ въглен...

За да танцувам при всяка победа,

за да тъгувам при участ нелека,

тихомълком с беди да се разделям,

да ги пращам в бездна далеко.

И тръгвам към края без да се подхлъзвам,

туширам болката в сърцето,

семенца от обич покълнят,

рай дъждовен съм от небето.

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "Не коленича и не падам духом.
    След краха идва новото начало."

    Споделям стиха ти като философия, Мариола!

    Поздрав!
Propuestas
: ??:??