29 ago 2008, 0:35

* * * (дъждовно) 

  Poesía » Otra
603 0 12

*      *      *

(дъждовно)

 

А ехото се спъна

в тишината,

разпиляна на

хиляди парчета по

асфалта...

И уплашено застена.

На малки глътки

взе да пие

самотата,

която покривите

ронеха

в дъжда проливен.

Капчуците...

капчуците вълшебни

запяха

пак онази

майска песен –

за тъгата.

А синевата се пречупи.

И от небето

заваля Любов...

© Елмира Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??