29 may 2012, 10:41

Дъждовно време 

  Poesía » De amor
1145 0 17

Сега е време да се сгуша

в прегръдката ти примамлùва.

И тихичко оттам да слушам

дъждът как пее закачливо.

 

А капките му да се плъзнат

по кожата ми, за милувка,

и бавно, бавно, без да бързат

да спрат до устните ми за целувка.

 

А ти с любов да ги попиеш

със устните си зажаднели

и цяла с тях да ме покриеш,

но... бихме ли с това се спрели?!




© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??