22 ene 2008, 12:30

Дъно на море 

  Poesía » De amor
649 0 1
 

Дъно на море отново е

животът мой,

дъно на море,

за мене няма пак

покой.

 

Дъно на море,

разбити лодки,

дъно на море,

отново празнота,

стои душата ми сама

накрай света.

 

 

Дъно на море,

лунна светлина ,

дъно на море, дълга е

пътеката в нощта.

© Гергана Гетова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Невероятен стих, много ми хареса!
    От днес започвам да те чета редовно, пожелавам ти успех!
Propuestas
: ??:??