Jan 22, 2008, 12:30 PM

Дъно на море 

  Poetry » Love
654 0 1
 

Дъно на море отново е

животът мой,

дъно на море,

за мене няма пак

покой.

 

Дъно на море,

разбити лодки,

дъно на море,

отново празнота,

стои душата ми сама

накрай света.

 

 

Дъно на море,

лунна светлина ,

дъно на море, дълга е

пътеката в нощта.

© Гергана Гетова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Невероятен стих, много ми хареса!
    От днес започвам да те чета редовно, пожелавам ти успех!
Random works
: ??:??