22.01.2008 г., 12:30 ч.

Дъно на море 

  Поезия » Любовна
625 0 1
 

Дъно на море отново е

животът мой,

дъно на море,

за мене няма пак

покой.

 

Дъно на море,

разбити лодки,

дъно на море,

отново празнота,

стои душата ми сама

накрай света.

 

 

Дъно на море,

лунна светлина ,

дъно на море, дълга е

пътеката в нощта.

© Гергана Гетова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Невероятен стих, много ми хареса!
    От днес започвам да те чета редовно, пожелавам ти успех!
Предложения
: ??:??