22 янв. 2008 г., 12:30

Дъно на море 

  Поэзия » Любовная
632 0 1
 

Дъно на море отново е

животът мой,

дъно на море,

за мене няма пак

покой.

 

Дъно на море,

разбити лодки,

дъно на море,

отново празнота,

стои душата ми сама

накрай света.

 

 

Дъно на море,

лунна светлина ,

дъно на море, дълга е

пътеката в нощта.

© Гергана Гетова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Невероятен стих, много ми хареса!
    От днес започвам да те чета редовно, пожелавам ти успех!
Предложения
: ??:??