22 oct 2004, 19:03

ДЪРВОТО 

  Poesía
908 0 1

Завиждам ти дърво,
загубило листото си последно!
Завиждам ти дърво,
загубило последния си плод!
Завиждам ти дърво,
защото си благословено,
да имаш пролет,
и да даваш нов живот!

© Георги Динински Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??