22.10.2004 г., 19:03 ч.

ДЪРВОТО 

  Поезия
897 0 1

Завиждам ти дърво,
загубило листото си последно!
Завиждам ти дърво,
загубило последния си плод!
Завиждам ти дърво,
защото си благословено,
да имаш пролет,
и да даваш нов живот!

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??