22 окт. 2004 г., 19:03

ДЪРВОТО 

  Поэзия
910 0 1

Завиждам ти дърво,
загубило листото си последно!
Завиждам ти дърво,
загубило последния си плод!
Завиждам ти дърво,
защото си благословено,
да имаш пролет,
и да даваш нов живот!

© Георги Динински Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??