Oct 22, 2004, 7:03 PM

ДЪРВОТО 

  Poetry
902 0 1

Завиждам ти дърво,
загубило листото си последно!
Завиждам ти дърво,
загубило последния си плод!
Завиждам ти дърво,
защото си благословено,
да имаш пролет,
и да даваш нов живот!

© Георги Динински All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??