15 dic 2011, 12:54

* * * 

  Poesía
833 0 3

Студено е, красиво, но и тъжно,
една мечта умира под снега.
Отмина детството, пораснах,
не вярвам вече в чудеса.

От ангели замлъкна хорът,
небето грозно притъмня,
замръзват устните самотно,
не мога даже да крещя.

Не ме боли, че си далече,
не пари падаща сълза.
Боли от това, че ме остави,
превърна Коледата в пустота.

© Неличка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??