15.12.2011 г., 12:54 ч.

* * * 

  Поезия
848 0 3

Студено е, красиво, но и тъжно,
една мечта умира под снега.
Отмина детството, пораснах,
не вярвам вече в чудеса.

От ангели замлъкна хорът,
небето грозно притъмня,
замръзват устните самотно,
не мога даже да крещя.

Не ме боли, че си далече,
не пари падаща сълза.
Боли от това, че ме остави,
превърна Коледата в пустота.

© Неличка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??