Един глас
Разтапя ме, обръща ме, навива ме на възли,
разхожда се по времето, играе си на пъзели,
животът със загадката си скрил се е у него,
и пее, и се лее... и му пея и го следвам...
Издърпал е душата и кухо тяло резонира,
и моето приглася, и двете се събират,
и нося се в едното, и носи ме едното,
и нося аз едното...
© Йоана Todos los derechos reservados