2 ene 2010, 14:31

Един коледен миг 

  Poesía » De amor
874 0 6

Много пъти претърсих сърцето си,
много пъти аз там те открих,
ти дойде и ми даде небето си
и превърна света ми във стих.

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??