2.01.2010 г., 14:31 ч.

Един коледен миг 

  Поезия » Любовна
842 0 6

Много пъти претърсих сърцето си,
много пъти аз там те открих,
ти дойде и ми даде небето си
и превърна света ми във стих.

© Евдокия Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??