2 янв. 2010 г., 14:31

Един коледен миг 

  Поэзия » Любовная
850 0 6

Много пъти претърсих сърцето си,
много пъти аз там те открих,
ти дойде и ми даде небето си
и превърна света ми във стих.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??