Jan 2, 2010, 2:31 PM

Един коледен миг 

  Poetry » Love
849 0 6

Много пъти претърсих сърцето си,
много пъти аз там те открих,
ти дойде и ми даде небето си
и превърна света ми във стих.

© Евдокия Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??