6 sept 2008, 15:12

Единствено 

  Poesía » Otra
630 0 13

 

 

 

Как всичко е далече. И не спира

тътнежът на великото в заблудите

да търси и дори да се опива

от жестове, недоловими в думите.

 

 

Изстива всяка мисъл кадифена,

обсебила сърдечно свободата ми.

Дали ще се завърне преродена -

ще разбера единствено в очите ти.

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??