Как всичко е далече. И не спира
тътнежът на великото в заблудите
да търси и дори да се опива
от жестове, недоловими в думите.
Изстива всяка мисъл кадифена,
обсебила сърдечно свободата ми.
Дали ще се завърне преродена -
ще разбера единствено в очите ти.
© Геновева Христова All rights reserved.
благодаря!