6.09.2008 г., 15:12 ч.

Единствено 

  Поезия » Друга
634 0 13

 

 

 

Как всичко е далече. И не спира

тътнежът на великото в заблудите

да търси и дори да се опива

от жестове, недоловими в думите.

 

 

Изстива всяка мисъл кадифена,

обсебила сърдечно свободата ми.

Дали ще се завърне преродена -

ще разбера единствено в очите ти.

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??