Eдна до друга тишина.
До розовата, морско синя.
Душата с тях се запозна,
обикна ги, през тях ще мине,
окъпана от розов дъжд,
от синя ласка прояснена,
врата открила изведнъж
към синьо-розова вселена.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados