22 may 2012, 20:29

Една изгубена русалка 

  Poesía » De amor
674 0 7

Една изгубена русалка

нахлу във мисъл на моряк.

Докосна го на уж... „за малко“,

но в нея той намери бряг.

 

Нарече този бряг „Надежда“

и с лодката „Една любов“

пътува към косите нежни,

към устните – жадуван  плод.

 

И в тъжни нощи, щом студува

в компания на чаша ром,

той сякаш песните ú чува,

мечтите му са неин дом.

 

Там, в този дом „Красива обич“,

облян със чиста светлина,

един моряк, щастлив отново,

целува свойта самота.

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??