22 may 2007, 12:29

Една китара 

  Poesía
633 0 7

Една китара някъде запява,
една китара с много тъжен глас,
една китара самотата сгрява,
една китара плаче зарад нас.
И звуците от кухото й тяло
потичат огнени край нас -
едно сърце, горещо затуптяло,
усетило прощалния ни час.
И споменът далечен ще ни върне
в онзи стар, забравен днес захлас,
когато някъде една китара
предричаше любов без бряг за нас.

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??