15 nov 2017, 14:37

Едно 

  Poesía » De amor
285 1 3

Той:
Кога, кога да те обичам?
Не знам! Защо ли даже питам...
Искам. Как, как да те обичам?
Липсваш! Ела да те обичам.

Тя:
Обичай ме утре, днес и преди.
На всяка крачка, на всяко стъпало...
Любовта ни остави много следи –
/всъщност това бяхме аз и ти/ 
защото едно сме – самото начало.

© Красимир Todos los derechos reservados

Когато вие бяхте едно, вие бяхте направени две,

но когато сте две какво ще направите?

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??