Nov 15, 2017, 2:37 PM

Едно 

  Poetry » Love
284 1 3

Той:
Кога, кога да те обичам?
Не знам! Защо ли даже питам...
Искам. Как, как да те обичам?
Липсваш! Ела да те обичам.

Тя:
Обичай ме утре, днес и преди.
На всяка крачка, на всяко стъпало...
Любовта ни остави много следи –
/всъщност това бяхме аз и ти/ 
защото едно сме – самото начало.

© Красимир All rights reserved.

Когато вие бяхте едно, вие бяхте направени две,

но когато сте две какво ще направите?

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??