15.11.2017 г., 14:37 ч.

Едно 

  Поезия » Любовна
283 1 3

Той:
Кога, кога да те обичам?
Не знам! Защо ли даже питам...
Искам. Как, как да те обичам?
Липсваш! Ела да те обичам.

Тя:
Обичай ме утре, днес и преди.
На всяка крачка, на всяко стъпало...
Любовта ни остави много следи –
/всъщност това бяхме аз и ти/ 
защото едно сме – самото начало.

© Красимир Всички права запазени

Когато вие бяхте едно, вие бяхте направени две,

но когато сте две какво ще направите?

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??