20 ago 2011, 20:28

Едно докосване 

  Poesía » De amor
893 0 0

Едно докосване понякога е чудо.

Променя пътища, променя и съдби.

Кара сърцето да говори.

Подреждат се и много страстни дни.

Едно докосване, горещи длани,

без думи си говорят две души.

Едно докосване понякога е чудо.

Чудото с влюбена душа ти потърси.

© Петя Ченкина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??