Едно докосване понякога е чудо.
Променя пътища, променя и съдби.
Кара сърцето да говори.
Подреждат се и много страстни дни.
Едно докосване, горещи длани,
без думи си говорят две души.
Едно докосване понякога е чудо.
Чудото с влюбена душа ти потърси.
© Петя Ченкина Всички права запазени