20 авг. 2011 г., 20:28

Едно докосване 

  Поэзия » Любовная
892 0 0

Едно докосване понякога е чудо.

Променя пътища, променя и съдби.

Кара сърцето да говори.

Подреждат се и много страстни дни.

Едно докосване, горещи длани,

без думи си говорят две души.

Едно докосване понякога е чудо.

Чудото с влюбена душа ти потърси.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??