Aug 20, 2011, 8:28 PM

Едно докосване 

  Poetry » Love
898 0 0

Едно докосване понякога е чудо.

Променя пътища, променя и съдби.

Кара сърцето да говори.

Подреждат се и много страстни дни.

Едно докосване, горещи длани,

без думи си говорят две души.

Едно докосване понякога е чудо.

Чудото с влюбена душа ти потърси.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??