15 dic 2016, 19:17

Еднорогът пролетя 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre
1131 2 4

Там си ти ...

Тук съм аз....

А "ние" просто не съществува,

но тази липса просто не е проста.

Аз съм пътник – аз чакам.

Ти си влакът...Ти не пристигаш...

Авария?

Идвам, летя, обичам!

Тръгваш, бягаш, сляп си – не виждаш!

Мога, вярвам, живот съм !

Мълчиш, убиваш, няма те – липсваш!

Търся, откривам, светлина съм!

Рушиш, мразиш, грях е – не ме познаваш!

Душата ми е робиня, затворник, в плен съм!

Блестиш, грееш, свободен си – не ме спасяваш!

Недопълнена, полупразна, без теб съм,

а ти – най-красивото бедствие,

мое чудно вдъхновение,

прекрасната ми идилия без сърце,

танцувай си небето ти пее,

всяка звезда АЗ съм, а за теб е без значение,

не ме съжалявай сàмо – от любов е,

океани от чувства, планини от мечти – нищо повече.
 

           С обич, Твое Безразличие

© Сишарп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много ми харесва , когато много ти харесва ... благодаря от душа
  • Много, много ми хареса! Главен похват тук е градацията и ми харесва как отвежда творбата към кулминация, със всеки следващ стих и всеки следващ расте, за да може накрая еднорога да полети, но всеки край е начало! Браво!
  • радвам се - предполагам Еднорогът би се радвал също! (усмихната емотиконка)
  • Приключенията на еднорога Хареса ми,много интересно и различно!
Propuestas
: ??:??