Там си ти ...
Тук съм аз....
А "ние" просто не съществува,
но тази липса просто не е проста.
Аз съм пътник – аз чакам.
Ти си влакът...Ти не пристигаш...
Авария?
Идвам, летя, обичам!
Тръгваш, бягаш, сляп си – не виждаш!
Мога, вярвам, живот съм !
Мълчиш, убиваш, няма те – липсваш!
Търся, откривам, светлина съм!
Рушиш, мразиш, грях е – не ме познаваш!
Душата ми е робиня, затворник, в плен съм!
Блестиш, грееш, свободен си – не ме спасяваш!
Недопълнена, полупразна, без теб съм,
а ти – най-красивото бедствие,
мое чудно вдъхновение,
прекрасната ми идилия без сърце,
танцувай си небето ти пее,
всяка звезда АЗ съм, а за теб е без значение,
не ме съжалявай сàмо – от любов е,
океани от чувства, планини от мечти – нищо повече.
С обич, Твое Безразличие
© Сишарп Всички права запазени