19 abr 2006, 21:12

Едва ли  

  Poesía
1309 0 11

Едва ли някога ще те забравя и
втори път едва ли ще те имам,
но моля се - дано да си щастлива,
свикнах да давам, без да взимам.

Едва ли някога ще пожелая
да имам друга, чужда плът.
Но и за компромиси е късно вече -
избрал е всеки своя път.

Едва ли някога гласът ти ще ми липсва,
дори целувките, прегръдките - едва ли.
Загубих своята единствена любов, а ти
да намериш твоята - успя ли?

© Адриан Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??