6 nov 2019, 0:19

Едва ли 

  Poesía
379 0 2

Сами си правим греховете...

а после молим Боговете!

Да ни простят слабоста!?

Хора сме... греховни същества.

 

Ненужно мразим враговете,

завиждаме на чуждите успехи,

предаваме семейсво за пари,

погубваме любов, мечти.

 

А той живота ни претиска,

погубва човешкото във нас,

отнема усмивката прекрасна

и на слепец втълпява цвят.

 

Сами си правим греховете,

създаваме комири от лъжа,

от пролъкът едва ли феникс

ще се роди за вечноста.

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря,Приятелю за подкрепата и разбирането!Радвам се че намина!
  • "Сами си правим греховете",а после обвиняваме другите.Дали ще проумеем?Едва ли!
Propuestas
: ??:??