2 may 2009, 11:17

* * * 

  Poesía
902 0 7

 

Дадох двете си ризи на Ближния.

Получих плесници по сто.

Пито - платено. Лъжа или истина...

Сто грама зло и добро.

 

Любовта оцеля във душата ми... да.

Оцеля след жажда и глад.

Не летях с пеперуденонежни крила

по безоблачен път непознат.

 

По трънлива пътека със боси нозе

аз към теб неуморно вървях.

Всяка кървава капка разделях на две

и със всяка по цвете посях.

 

И оставях след себе си диви цветя,

сред уханни зелени треви,

а трънливият път се превърна в мечта.

Само мен от това ме боли...

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??