6 nov 2013, 20:32

Ех, ако можех да кресна... 

  Poesía » De amor
597 0 7

Изпей ми нещо за есен, в тази надвиснала вечер!
Изпей ми нещо за среща, за думите неизречени...
Дърпа струни дъждът, а аз със себе си споря...
Не мога да живея без теб... и с Песента да се боря...

Да имах твойте ръце... да си скрия лицето...
Да имах твойте коси... Да ми галят сърцето...
Пролетна, мътна вода всичко скъпо измива...
Жестока небесна ръка с дъжд и град ни затрива...

В дългото есенно тихо огънят ще ни сгрее...
Моите влюбени стихове чакат да им запееш...
Остана ми само едно - изпей ми есенна песен!
Ех, ако можех... Ако... Ех, ако можех да кресна...

 

© Красимир Дяков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??