10 abr 2019, 10:27

Ех, Българио... 

  Poesía » Filosófica, Civil, Verso libre, Otra
340 1 0

Свири, гайдарю, свири!

Свири, нищо че не 

разбират твойта песен. 

Свири, аз ще слушам,

недей да спираш твойта песен.

© Филип Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??