21 jul 2012, 13:35

Ежедневност 

  Poesía » Otra
541 0 3

Почти приспахме любовта си.

Не я оставихме да диша.

Удавихме се във страстта си.

Сами си станахме излишни.

 

На излинели, скучни чувства

пришиваме  криле красиви,

а от възторзите изкуствени

не знаеме дали сме живи.

 

Дали са истински сърцата ни,

или измамно бутафорни.

Не съмва вече по лицата ни,

остават мислите ни спорни.

 

И делникът изглежда спорен –

насън ли е, или напротив.

Все търсим някой отговорен

за всичко. Даже за живота ни.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??