25 oct 2008, 17:31

Ела 

  Poesía » De amor
577 0 10

Ела
в една история,
в една илюзия
със две-три мисли!
Виж, няма нужда от безшумие!
Каква луна!
Като конец

и нека веза любовта ни!
Да свири в храстите
щурец!
Ела и нека хукнем
след вечерния

ветрец в една
игра на ласки
и на думи!
Ела! Полека!

Отстрани! И нека
счупим тишината!
Ела! А после?
Нека предстои...
Дори да е безумие!
Дори да е, приятелю!

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??